Molenschot Fotografie
Image default
Bedrijven

Hierop moet je letten als je een fotohokje wilt huren

Welk soort evenement je ook organiseert, het is belangrijk dat je foto’s maakt. Een fotograaf huren is natuurlijk altijd een goed idee, maar wat als je je gasten zelf de kans kunt geven om leuke kiekjes te maken? Dat kan, dankzij een fotohokje!

Een fotohokje is op zich een eenvoudige accessoire, maar je kunt er wel heel wat uit halen. Wil je zeker zijn dat je het juiste fotohokje huurt voor jouw event? Houd dan rekening met de volgende factoren!

Belangrijk bij het huren van een fotohokje

Een fotohokje geeft gasten op een feest of evenement de kans om leuke kiekjes te maken van zichzelf, eventueel met een partner, vriend of familielid. Zo vind je het beste fotohokje voor jouw feest of evenement:

1. Houd rekening met het formaat van het fotohokje

Organiseer je een klein feestje thuis, dan is het beter om te kiezen voor een fotohokje dat niet te veel plaats inneemt. Op die manier staat het fotohokje niet in de weg en voegt het dus ook waarde toe aan je feestje!

2. De functies van het fotohokje

Er bestaan heel wat verschillende soorten fotohokjes die je kunt huren. Sommige modellen zijn klein en kunnen enkel gewone foto’s maken, terwijl andere dan weer met speciale effecten zijn uitgerust en bijvoorbeeld verschillende achtergronden kunnen weergeven.

3. Je beschikbare budget

Afhankelijk van wat je budget is voor de organisatie van het feest of het evenement, zal je waarschijnlijk een ander type fotohokje moeten huren. Als je een beetje goed zoekt, dan betaal je voor een standaard hokje echter niet zoveel. Hoe groter en professioneler het fotohokje echter is, hoe meer je natuurlijk betaalt.

Klaar om je bedrijfsfeestje, trouwfeest of eender welke andere evenement helemaal af te maken? Gebruik bovenstaande tips om het beste fotohokje te huren, en je dag kan zeker niet meer stuk!