Molenschot Fotografie
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie is nu echt helemaal in dromenland

Mooi schildersbedrijf Hengelo. De hele, huidige directie van de firma van de Gele Lo droomt nog een paar uur fijn verder. De directie droomt over heel veel werk in de Efteling. De Efteling is één van de toppers in Europa als het gaat om pretparken of attractieparken. Ik weet niet of je ooit of nooit in de Efteling bent geweest. Het valt iedere keer weer enorm op dat het park heel erg goed en netjes wordt onderhouden. U en ik weten dat dit geen kleine taak is, zeker niet. Schildersbedrijf Hengelo.

Fijn het huisje van Hans en Grietje schilderen en stukadoren

Schildersbedrijf Hengelo. Als je eens goed kijkt hoeveel mensen de Efteling bezoeken, daar sta je wel even van te kijken. Het gaat echt om miljoenen bezoekers per jaar. Alle reden dus om te zorgen dat er geen troep en rotzooi ontstaat. En dat valt zeker niet altijd mee. Onze lieve heer heeft vreemde kostgangers en sommige lieden zien het niet zo nauw. Een papiertje hier, een schil daar en zo begint de ellende. Het is vaak een kwestie van mentaliteit, van opvoeding ook. Pa en ma. Schildersbedrijf Hengelo.

De omwonenden verzetten zich fel tegen plannen om uit te breiden

Schildersbedrijf Hengelo. Dus vul Holle Bolle Gijs met flink wat papier zodat ie in ieder geval geen honger lijdt. Door corona ligt het voor de hand dat de Efteling veel minder bezoekers heeft gehad als in gewone jaren. De Efteling wil heel erg graag flink groeien, uitbreiden. Omwonenden zijn het helemaal niet eens met deze grote plannen. Een gang naar de rechter was nodig, en toen duurde het nog vele jaren voordat er eindelijk duidelijkheid kwam. De strijd tussen De Efteling en de omwonenden ging lang door. Schildersbedrijf Hengelo.