Molenschot Fotografie
Image default
Bedrijven

Equipment Lease

Voor de aanschaf van auto’s is er Equipment Lease. Het voordeel van equipment lease is dat u direct economisch eigenaar bent van de auto en je kunt de middelen op de balans activeren. Equipment lease is een zakelijke leasevorm en wordt gebruikt door veel ondernemers.

Equipment Lease is er voor ondernemers die bedrijfsmiddelen willen kopen, maar dit niet in één keer willen betalen. Een voorbeeld van een bedrijfsmiddel is één auto, voor een startende ondernemer is het lastig om in één keer een grote uitgave te doen. Dankzij Equipment Lease bent u direct eigenaar van het materiaal en lost u de maandelijks.

 

Verschil tussen Equipment Lease & Financial Lease

Naast Equipment Lease zijn er nog vele andere vormen van leasing. Financial Lease is een vorm van Equipment Lease, want Equipment Leasing richt zich in de breedste zin op alle materialen voor uw onderneming en Financial Lease is gespecialiseerd in de aanschaf van een auto. 

Voordelen Equipment Lease

Als u bezig bent met Equipment Lease, dan bent u direct economisch eigenaar van uw materialen. Het is een lage en overzichtelijke maandelijkse investering. Ook zijn er eerlijke en soepele voorwaarden en bij Equipment Lease weet u meteen waar u aan toe bent. Bij Equipment Leasing is er sprake van belastingvoordelen, zoals renteaftrek en btw-teruggave. Voor Equipment Leasing behoudt ook het vermogen binnen de onderneming. 

Waarom gaan voor Equipment Lease? 

Als ondernemer wilt u graag de beste oplossing voor uw onderneming. Het zit niet alleen in passend vervoer voor uw bedrijf, maar ook in het optimaal benutten van de juiste bedrijfsmaterialen zodat u uw opdrachten goed kan uitvoeren. Voor deze materialen kunnen de kosten soms hoog oplopen, waardoor je slim om moet gaan met deze investering. Het is daarom fijn dat de uitgaven niet in één keer zijn, maar verdeeld worden over de maanden.