Molenschot Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Twee fijne modellen Crocs voor kinderen

De Crocs Kids‘ Classic Clog is de perfecte zomerschoen voor kinderen. De lichtgewicht en comfortabele schoen is gemakkelijk door kinderen zelf aan en uit te trekken. Een draaibare band kan achter de hiel worden gedragen voor extra veiligheid of over de bovenkant worden geklapt om de schoen strapless te maken. De Crocs kunnen in of uit het water worden gedragen, waardoor ze een geweldige zwembad- of strandschoen zijn.

Het beste deel? Als ze vuil worden, kun je ze gewoon met water en zeep wassen en zijn ze zo goed als nieuw.

We gaven deze klompen aan mijn 5-jarige die liever schoenen heeft die hij aan en uit kan doen, maar die moeite heeft om slippers en andere sandalen aan zijn voeten te houden. De Classic Clog werd al snel zijn go-to paar schoenen. Hij kan ze met of zonder sokken dragen en de ventilatiegaten zorgen ervoor dat de schoenen nooit stinken. De zolen hebben een groot loopvlak voor veel grip, zodat hij zelfs op zijn fiets en scooter kan rijden terwijl hij ze draagt. Het Croslite schuimmateriaal is ook extreem duurzaam. Hij draagt de Crocs al drie weken non-stop en ze houden goed stand tegen het pak slaag dat hij geeft aan al zijn schoenen.

Teenslippers zijn over het algemeen moeilijk voor kleine voetjes: Ze blijven niet zitten en zijn nauwelijks ergonomisch. De Crocs Kids’ Classic teenslippers zijn echter gevormd voor ondersteuning van de boog en de kleine kindermaten (US maten 6 tot 13) zijn voorzien van een rugband.

We hebben deze sandalen aan een 5-jarige gegeven, die vorig jaar in een paar karakterslippers leefde die ze regelmatig moest stoppen en aanpassen of weer aan moest doen als ze eraf vielen. Ze liep gelukkig rond in de Crocs zonder dat ze het bandje hoefde aan te passen of een schoen te verliezen, en ze werden al snel haar favoriete paar zomerschoenen.

Deze slippers zijn zowel voor kinderen als voor moeders goedgekeurd. De schoenen waren gemakkelijk te wassen, en met een beetje water en zeep zagen ze er bijna nieuw uit. De onderkant is geprofileerd voor meer grip, zelfs op een natte ondergrond. Na twee weken is de enige slijtageplek een kleine streep op een van de tenen op de plek waar haar voeten slepen tijdens het rijden op een loopfiets. Maar het feit dat ze op een loopfiets comfortabel teenslippers kon dragen, zegt meer dan de slijtageplek.