Molenschot Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Gemakkelijk je theorie examen halen?

Ja dat kan heel makkelijk. Je kan een dagcursus starten bij dagcursus. je gaat leren wat je op welk moment moet doen wanneer en waar. Het enige wat je van te voren moet leren is wat een verkeersbord betekent maar meer dan de helft weet je toch al. Het leren van de borden is dus wel makkelijk. De dagcursus laat mensen die er werken naar het CBR gaan en laten hen de toets maken. Zij onthouden wat er allemaal in de toets staat, zodat de dagcursussen nog relevant zijn. De dagcursus kan je leren voor de auto, motor en scooter per automobiel is de dagcursus anders natuurlijk, omdat het rijden van een andere mobiel natuurlijk ook heel anders is. 

Scooter

Met de scooter moet je bijvoorbeeld andere soorten situaties leren. Je mag niet met de auto of met de motor op een fietspad rijden. Je mag wel met een scooter op de fietspad rijden en daarom zijn de regels heel verschillend per voertuig. De mensen die de scooter dagcursus hebben gedaan die zijn heel blij dat ze het hadden gedaan, want veel vragen wisten ze niet voordat zij de dagcursus hadden gedaan. Bij het CBR kwamen veel vragen terug van wat zij geleerd hadden.

Hoge slagingskans 

De slagingskans is heel hoog van de dagcursus het is ongeveer 90%. Dat betekend dat bijna iedereen die daar gaat leren gaat slagen. De meeste mensen die zakken als zij de theorie examen moeten gaan maken dat komt door meestal, omdat zij niet goed hebben geleerd of stress hebben. Bij dagcursus helpen ze je om alles goed te onthouden en zo hoef je ook niet te stressen. Door de stress kan je veel antwoorden vergeten van wat je hebt geleerd. Het is ook de reden waardoor de meeste mensen de examen niet halen.