Molenschot Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

BMW 1

Iedereen kent natuurlijk wel de bekende BMW 1 serie. Deze sportieve auto is zeer geliefd bij een hoop autoliefhebbers. Omdat het een BMW is betaal je natuurlijk wel wat meer, echter krijg je hier wel kwaliteit voor terug. Zo is de auto erg comfortabel en biedt de auto ook veiligheid. Een ander groot voordeel is dat de auto ook voldoende ruimte biedt. Juist daarom is de auto ook geschikt als sportieve familie auto.

Specificaties 1 serie

De BMW 1 serie is te verkrijgen in 3 verschillende edities. Zo kan je kiezen uit: de Luxury Line, de Sport Line en de M Sport variant. Het verschil tussen deze verschillende varianten is minimaal. Het enige verschil dat er is zijn de bekleding en het aantal pk’s. Alle 3 de edities hebben voorwielaandrijving en hebben allemaal een sportief design. Verder heb je nog de keuze uit een 3 hatchback en een 5 hatchback. Dit is een belangrijke keuze voor als jij regelmatig met veel mensen in de auto zit.

 

Mocht jij willen kiezen voor de Luxury Line, dan biedt dit het grote voordeel dat deze variant erg zuinig is. Met 4.4L/100km is dit voor een BMW een erg zuinige auto. Kies jij voor de M Sport, dan kies je uiteraard voor een wat minder zuinige variant, deze rijdt namelijk 7L/100km. Alle nieuwe 1 series worden geleverd als automaat, echter kan je de auto ook zelf samenstellen, dan zou je wel kunnen kiezen voor een handgeschakelde variant. Verder heeft de BMW 1 serie ook parkeersensoren die jou goed begeleiden met het parkeren van jouw auto.

Betrouwbaarheid 1 serie

BMW staat er om bekend dat het een merk is dat veilige en sterke autos levert. Zo is het motorblok van BMW sterk en gaat het niet snel kapot. Mocht je auto niet starten, dan kan je altijd de ANWB of een andere instantie bellen.