Molenschot Fotografie
Image default
Fotografie

Een professionele fotograaf uit Veenendaal met humor

Wij hadden laatste een fotograaf uit Veenendaal ingehuurd voor een fotoshoot, maar we hebben zoveel plezier met haar gehad, dat we onze ervaring willen delen. Samen zijn we net verloofd en willen we een koppelshoot doen als een cadeau naar ons zelf. Maar daarvoor wilden we professionele foto’s hebben met daarbij een album en een back-up. Het was even zoeken maar na een tijdje hadden we een geschikt persoon gevonden.

De fotograaf uit Veenendaal die leuke shoots doet

We hadden een fotograaf uit de omgeving van Veenendaal gevonden die een mooi portfolio op de website had staan van verschillende shoots en dat was precies wat wij zochten. We hadden een afspraak gemaakt met de fotograaf om alle details te bespreken van de fotoshoot en wat we precies wilde qua locatie enzo. Tijdens de ontmoeting hadden we meteen een goede klik met haar. Ze was erg vriendelijk en had zeker goede humor. Ze had een paar grappige ideeën en andere concepten waar je nooit anders aan zou denken. Na die middag hadden we een datum geprikt voor de shoot en was het afwachten op de dag van de shoot waar wij ontzettend veel zin in hadden.

Een mooi resultaat

Op de dag van de fotoshoot zou het mega hard gaan regenen. We hadden echt gedacht om de shoot af te zeggen, maar wonder boven wonder was alles droog en konden we alsnog de shoot doen. De fotograaf en wij waren ruim op tijd aanwezig en we konden meteen beginnen. Ze heeft ons goed begeleid, maar we konden wel zelf bepalen wat we deden en konden lekker ons zelf blijven. na de shoot konden we naar huis en was het afwachten op het eindresultaat. En dat was echt geweldig. De foto’s waren super mooi geworden en het album is adembenemend. We konden geen betere fotograaf hebben dan deze uit Veenendaal. We raden haar aan als je echt een leuke fotoshoot wilt doen.

Meer weten over de diensten van deze fotograaf uit Veenendaal? Bekijk dan eens haar website via www.ohbelle.nl voor meer informatie over haar.