Molenschot Fotografie
Image default
Fotografie

Een leuk en persoonlijk cadeau voor Moederdag

Voordat u het weet is het alweer 9 mei, oftewel Moederdag. Dit betekent voor velen van ons een ding; Cadeaustress. Elk jaar is het weer een gedoe, wat gaat u dit jaar aan uw moeder geven? Gaat u voor een standaard bosje bloemen? Of gaat u dit jaar groots uitpakken? Dit jaar was voor velen een jaar, die we graag vergeten. Uw moeder verdient misschien daarom dit jaar juist een speciaal cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een mooie foto van u en in glas van uw gezin.

Tips voor een cadeau voor Moederdag

U kunt in plaats van een standaard bosje bloemen uitpakken met een duur boeket, speciaal samengesteld met uw moeders lievelingsbloemen. Ook kunt u uw moeder misschien blij maken met een goed boek. Andere leuke ideeën zijn bijvoorbeeld een leuke tas, een lekker geurtje, nieuwe schoenen of een vrolijk servies.

Tot slot kunt u ook de keuze maken om een cadeaubon te geven voor een dagje uit (wanneer dit weer kan naar corona natuurlijk). Echter moet u wel over genoeg kennis van uw moeder beschikken om de juiste keuze voor een cadeau te maken. U wilt immers niet dat u net het verkeerde luchtje cadeau doet.

Foto in glas momenten

Bent u nu bang om de verkeerde keuze te maken? Dan hebben wij van de online webshop; all-incrystal misschien wel de tip der tips voor u. Met dit cadeau kunt u nooit de mist ingaan! Het is namelijk tegenwoordig mogelijk om in plaats van een ingelijste foto, een foto in glas te laten maken. Wat moet u zichzelf hiervan voorstellen, denkt u nu vast. De foto naar keuze wordt in kristalglas gelaserd, waardoor het een 3D effect creëert.

Het is dus niet het “saaie” graveren in glas zoals u gewend bent, maar een levensecht geschetst portret van een bijzonder moment. Wat ons van all-incrystal betreft een ultiem geschenk voor moederdag. Dit geschenk is overigens niet alleen geschikt voor moederdag, maar ook voor andere bijzondere momenten, denkt u hierbij aan een relatiegeschenk, een jubilea aandenken of een Award.

Het is zelfs mogelijk om van het in het glas ruimte creëren voor het plaatsen van as of een kaarsje. Zo kunt u gemakkelijk een mini-urn creëren. U denkt nu vast, allemaal leuk en aardig, maar wat mag dat kosten? Het antwoord hierop is heel eenvoudig, het is namelijk allemaal afhankelijk van wat u kiest, zo kunt u ervoor kiezen om de foto in 2D te laten laseren, maar ook in het zojuist besproken 3D. Ook kunt ook ervoor kiezen om uw foto ultiem te belichten door een Led-strip (verkrijgbaar in verschillende varianten) aan de onderkant van het glas. Tot slot is de formaat en de vorm van het product natuurlijk ook van invloed op de prijs.

Zo kunt u al vanaf 39,95 een mooi 2D portret van uw gezin aan uw moeder cadeau geven. Bovendien zijn alle bestellingen boven de 35 euro gratis verzonden (binnen 5 dagen) in zowel Nederland als België. Kortom, wilt u een moederdag creëren om nooit te vergeten? Neem dan vooral een kijkje op onze site: https://www.all-incrystal.nl/ en maak uw keuze uit ons ruim beschikbare aanbod!

https://www.all-incrystal.nl/