Molenschot Fotografie
Image default
Management

Best home business ideas

Op zoek naar werk-van-huis bedrijf ideeën? Goed idee.

 

Het huren van commercieel onroerend goed, opslagruimte of kantoorruimte kan een enorme financiële druk leggen op een nieuw bedrijf. Veel thuiswerkmogelijkheden zijn daarentegen snel en gemakkelijk op te starten.

 

Maar er zijn zoveel ideeën voor een bedrijf aan huis – welke moet u overwegen?

 

Sommige thuiswerkideeën vereisen een investering vooraf om de bal aan het rollen te brengen – en sommige vereisen slechts $29. Ook zijn sommige thuiswerkideeën gemakkelijker te starten als u een extra slaapkamer kunt omtoveren in een kantoor of werkplaats – andere zijn gemakkelijk te runnen vanaf uw eettafel.

 

Dus, wat is het beste werk-van-huis bedrijf idee voor jou? In dit artikel bespreken we de beste ideeën voor een bedrijf aan huis dat u snel en gemakkelijk kunt starten.

 

Winstgevende thuisbedrijfsideeën die je vandaag nog kunt beginnen

Er zijn talloze manieren om een bedrijf aan huis te beginnen, maar hier zijn de meest toegankelijke ideeën voor een bedrijf aan huis die u kunt overwegen:

 

1. Verkoop handgemaakte producten

Houdt u ervan om thuis dingen te maken? Als u van handwerk of kunst houdt, waarom verkoopt u uw handgemaakte producten dan niet online? U kunt bijvoorbeeld:

Kaarsen maken

Sieraden maken

Kunstwerken maken

Zelfgemaakt voedsel maken

Kleding ontwerpen en naaien

Brei kleding en dekens

Houten meubels maken

Wat je ook leuk vindt om te maken, het verkopen van handgemaakte producten is een geweldige manier om je passie om te zetten in een werk-van-huis bedrijf.

 

Er zijn twee manieren om te beginnen met het online verkopen van handgemaakte producten:

 

Verkoop via een marktplaats zoals Etsy

Maak uw eigen online winkel met behulp van een platform zoals Shopify

Je kunt echter ook via beide kanalen verkopen met Shopify’s Etsy integratie.

 

 Ideeën voor een klein bedrijf vanuit huis: Shopify Handmade 

Als dit idee voor een bedrijf aan huis je is opgevallen, begin dan met het maken van een lijst van alles wat je zou kunnen maken. Doe vervolgens wat online onderzoek om te zien wat andere mensen verkopen.

 

2. Start een Dropshipping Business vanuit huis

Als je van het idee van het runnen van een online winkel, maar je bent niet zeker wat te verkopen, overweeg dan het starten van een dropshipping bedrijf van huis. Plus, dit is een thuis bedrijf idee met lage opstartkosten.

 

Dropshipping is een vorm van e-commerce waarin verkopers niet nodig om te kopen of de producten die ze verkopen op te slaan. In plaats daarvan, verkopers partner met dropshipping leveranciers die het beheer van de inventaris en het schip producten rechtstreeks aan klanten op naam van de verkoper.

 

Bekijk de afbeelding hieronder om de dropshipping business model in actie te zien:

 

Het Dropshipping Business Model

Pretty cool, toch?

 

Het beste deel is dat het starten van een dropshipping bedrijf van huis is zo eenvoudig als 1-2-3 dankzij dropshipping apps zoals DSers.

 

Hier is waarom: Je kunt DSers gebruiken om vandaag nog te beginnen met het online verkopen van dropshipped producten – meld je gewoon aan voor Shopify, installeer de Dsers app, en zoek naar producten om aan je winkel toe te voegen.

 

3. Start een Print-on-Demand bedrijf vanuit huis

Ook als u graag kunst en opvallende ontwerpen maakt, maar niet zelf producten wilt maken, kunt u een print-on-demand bedrijf vanuit huis beginnen.

 

Print-on-demand is een vorm van dropshipping waarin je producten kunt verkopen die zijn aangepast met jouw ontwerpen, zoals:

 

Kleding: T-shirts, hoodies, leggings, yogabroeken, enz.

Schoeisel: Sneakers, laarzen, slippers, etc.

Accessoires: Sieraden, horloges, telefoonhoesjes, tassen, flessen, gezichtsmaskers, notitieboekjes, schrijfwaren, enz.

Huishoudelijke artikelen: Mokken, handdoeken, lakens, kussens, dekens, plaids, enz.

Kunst: posters, wanddecoratie, stickers, magneten, enz.

Elektronica: Koptelefoons, luidsprekers, enz.

Bekijk enkele veel voorkomende print-on-demand producten in de onderstaande afbeelding van Printful:

 

Printful Print-on-Demand Producten

Om dit werk-van-huis business idee te starten, registreer je voor een Shopify account en kies je een print-on-demand app om te installeren, zoals:

 

Printful

Printify

CustomCat

SPOD

T-Pop

JetPrint

teelaunch

Gelato

Gooten

Printy6

4. Koop producten in bulk en verkoop ze online

Een andere manier om producten online te verkopen is om producten in bulk in te kopen – ook bekend als ‘groothandel’ – en ze per stuk te verkopen. 

 

Wanneer u producten in bulk koopt, kunt u een lagere kostprijs per eenheid krijgen dan wanneer u ze individueel koopt. Wanneer u de producten vervolgens één voor één verkoopt, kunt u de prijzen verhogen om een winstmarge te creëren.

 

Dus, waar kunt u fantastische goederen in bulk kopen?

 

Begin met het onderzoeken van producten op business-to-business (B2B) e-commerce marktplaatsen zoals Alibaba en Handshake.

 

Koop producten in bulk op Handshake

Vervolgens kunt u een online winkel met Shopify maken om uw producten aan consumenten te verkopen.

 

In plaats van producten individueel aan consumenten te verkopen, kun je ook producten in bulk inkopen en ze in kleinere hoeveelheden aan detailhandelaren verkopen – dit wordt groothandel genoemd.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/