Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Financial Reporting Specialist

Financial Reporting Specialist

Over jou

Boekhouding heeft voor u geen geheimen. Als je andere nummers ziet, zie je een verhaal. Verhalen over hoe, waarom, oorzaken en resultaten. Geen enkel detail kan aan uw melding ontsnappen. Als expert in financiële verslaggeving kunt u niet alleen een overzicht maken, maar ook inzicht krijgen in cijfers. Niet iedereen kan deze vertaling uitvoeren.

Jouw verantwoordelijkheden

Je positie is tussen zeker en onzeker. Je moet nauwkeurig zijn, want de rekening moet correct zijn en je moet nadenken over het verhaal erachter. Waarom is er een aanzienlijke daling? En hoe is dat gebeurd? Rapportages kunnen worden gekwantificeerd als bussen, maar bedrijven hebben een ander gevoel. Gelukkig zie je dit risico snel. Je hebt verschillende mogelijke oplossingen voorbereid. Op basis van de huidige situatie neemt u de juiste maatregelen.

Onderneem actie op basis van uw uitgebreide rapporten en analyses. Als je hierin wild investeert, vind je altijd de reden. Of mogelijk resultaat als er niets is veranderd. U kunt dan duidelijk een helder campagneplan opstellen en vervolgens de resultaten van het onderzoek voorleggen aan de relevante partijen. En jij – zonder valse nederigheid – bent tegenwoordig vaak een financiële held.

Jouw profiel

Natuurlijk verandert u niet alleen uw bevindingen. Enkele jaren boekhoudkundige ervaring hebben je alle ins en outs geleerd. Zonder uw zakelijke instelling komt u hier echter niet. In feite ben je speciaal ontworpen voor de financiële wereld. Dit associeer je met je nieuwe baan:

Nauwkeurige werkhouding en veeleisend uiterlijk – niets kan ontsnappen

Echte weergave – soms is de beker leeg

Communicatieve vaardigheden die anderen je vertellen – taal en schrijven

Bekend met BI for Financials, interactief dashboard met Excel, SAP, LFR en US GAAP

Ons aanbod

Hier publiceren we de noodzakelijke analyse. Wat vinden onze experts echt belangrijk? Een goede basis (basisvoorwaarden) en ruimte voor groei en ontwikkeling zijn belangrijk gebleken. Daarom hebben we bij Brunel de volgende voordelen:

Salaris stijgt met uw ontwikkeling

De meest gunstige pensioenregeling die we kunnen vinden

Het zijn in ieder geval 26, maximaal 40 vakanties per jaar

Diverse cursussen en cursussen voor jouw vakgebied

Kortingen op verzekeringen, sportscholen en culturele evenementen

We organiseren ook regelmatig borrels en evenementen voor alle experts. Of alleen voor Brunel Finance & Risk, met exclusieve activiteiten!

Vacatures per categorie In België Vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/boekhouding.html