Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Verlichting ideeën

Met kerst heb je verschillende manieren van verlichten. Zo kan je kiezen voor boomverlichting of misschien een kleine vorm van verlichten door middel van kaarsen. Zo is er voor ieder wat wils. De manier hoe je de verlichting wilt gebruiken is ook zeer belangrijk. Niet iedere vorm van verlichten is voor alles geschikt. Zo moet je ook goed opletten of de verlichting wel voor buiten geschikt is. 

 

Kaarsen 

De meest makkelijke en snelle manier van verlichten is door middel van kaarsen te gebruiken. Je kunt ze aanzetten met de bijbehorende afstandsbediening. Ook zit er een timer op en kan je ze gemakkelijk gebruiken voor buiten. De kaarsen zijn er in verschillende maten en kleuren. Je kunt ze ook als set aanschaffen. De set kaarsen bestaat uit drie kaarsen van dezelfde kleur in drie verschillende hoogtes. Ook de dinerkaarsen worden veel gebruikt voor romantische diners, maar ook zijn ze goed te gebruiken bij een lekker avondje op de bank. Voor de afwisseling kan je de kaarsen ook met elkaar combineren voor een sfeervol gevoel. 

 

Boomverlichting

Een boom zonder verlichting is natuurlijk geen echte kerstboom. Daarom zijn de string lights perfect voor de ideale boom. Je kunt ze gemakkelijk om de kerstboom heen wikkelen en bestaan uit 100 LED lampjes. Door de vele lampjes zorg je voor een vollere boom. De string lights zijn er in diverse kleuren en zijn gemakkelijk te verlengen met het plug en play systeem. Ook het snoer kan je in meerdere kleuren krijgen. Zo kan je helemaal je eigen thema geven aan de kerstboom. Het enige wat dan nog ontbreekt zijn de kerstballen en slingers. 

 

Guirlandes

Mocht je een kerstboom te veel vinden of wil je naast de kerstboom nog een kerststukje kan je altijd gaan voor de guirlandes. Je kunt de guirlandes zelf versieren met verlichting, kerstballen en strikken. Zo neemt het niet veel ruimte in, maar ben je toch helemaal klaar voor de kerst. Je kunt ze op verschillende neerzetten bijvoorbeeld op de vensterbank, midden op tafel of leuk als kerststukje. De lampjes van de guirlandes bestaan uit warm wit en multicolour.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/boomverlichting/