Molenschot Fotografie
Image default
Sport fotografie

Tips voor verjaardagsfeestjes, voor kinderen en volwassenen

Zowel kinderen als volwassenen zullen graag hun verjaardag vieren op een van deze kindvriendelijke verjaardagsfeestjes! Je kunt ook jouw eigen kindvriendelijke feestje samenstellen door te kiezen uit onze brede selectie van ideeën voor verjaardagsfeestjes. Het plannen van een kindvriendelijk feestje hoeft niet ingewikkeld te zijn, je zou zelfs jezelf kunnen verrassen met wat je bedenkt! Of je nu een traditioneel feest thuis plant of een leuk dagje uit in de plaatselijke attracties zoals glow in the dark badminton, wij hebben alles wat je nodig hebt om het ultieme kindvriendelijke feestje voor jouw kind te organiseren. Deze thema’s zijn beschikbaar voor kinderen tot 16 jaar.

Schilder een meesterwerk

Schilder een meesterwerk is het perfecte thema voor een kinderfeestje. De kinderen zullen genieten van de kans om te knoeien, en de ouders van de gemoedsrust dat ze thuis knoeien. Kinderen kunnen van alles gebruiken: waterverf, kleurpotloden en oliepastels om hun meesterwerk te maken. Overweeg een muurschildering, glow in the dark badminton, het gebruik van sjablonen of zelfs een muurschildering met eetbare kleuren.

Superhelden en schurken

Als je kind geobsedeerd is door superhelden en schurken, dan is dit het thema voor hem of haar. Nodig superhelden uit hun favoriete boekenserie en schurken uit hun favoriete tv-programma’s uit. Kinderen kunnen hun eigen kostuums maken of je kunt voor die dag een acteur inhuren. Voor het eten kun je energierijke pannenkoeken, wafels, fruit salades en smoothies serveren. Je kunt ook gezonde traktaties maken, zoals gezonde monsterkoekjes of superhelden fruit cups. Je kunt ook leuke activiteiten zoals boogschieten of superhelden spelletjes. Don als je helemaal uit wilt gaan, huur dan een rockband in om het superhelden thema te spelen. Je kunt zelfs een superhelden thema bruiloft houden!