Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Optimale hygiëne

Optimale hygiëne

Het is algemeen bekend dat een schone, hygiënische omgeving van cruciaal belang is binnen de zorg. Voor zowel zorgpersoneel, als patiënten en bezoekers. Het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen, goede handhygiëne en aanwezigheid van uitstekende sanitaire hygiëne is dan ook beslist niet weg te denken in een zorginstelling. Het zijn allemaal zaken die bijdragen aan een veilig en aangenaam verblijf van uw patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers.

 

Schoon sanitair

Hygiëne is van levensbelang binnen uw branche. U kunt een hygiënescan laten uitvoeren. Bij deze scan wordt er een plan van aanpak gemaakt met gerichte oplossingen en producten die passen bij uw wensen en behoeften. De nadruk van deze oplossingen liggen op het gebied van infectiepreventie, voedselveiligheid en regelgeving. Denk hierbij aan:

 

  • Combineren van machines, middelen en materialen zodat er efficiënt gewerkt kan worden

  • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers

  • Kostenbeheersing door innovatieve oplossingen en concepten

  • De toegevoegde waarde van een uitgebreide collectie geurartikelen

 

Veilige omgeving

U ziet dus graag een gezonde, schone en veilige omgeving voor uw medewerkers, bewoners, patiënten en bezoekers. Bij binnenkomst in de hal, de klaslokalen, sanitaire ruimten en lerarenkamers staan veiligheid en hygiëne voorop. Wellicht heeft u advies nodig over het gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Het combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken. Het verminderen van afvalvolume, dankzij zeer geconcentreerde producten. Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers die deze branche moeten schoonhouden. 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type zorg. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/