Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de verschillende soorten toppers: van splittoppers tot latex toppers

Ontdek de verschillende soorten toppers: van splittoppers tot latex toppers

Een topper is een extra laag comfort die boven op je matras wordt geplaatst en kan helpen om je slaapervaring te verbeteren. Er zijn verschillende soorten toppers beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. In deze blogpost zullen we enkele van de verschillende soorten toppers verkennen, waaronder de splittopper.

 

Koudschuim topper

Een koudschuim topper staat bekend om zijn goede ventilatie en veerkracht. Het materiaal heeft een open celstructuur, waardoor het goed ademt en vocht goed afvoert. Hierdoor blijft je bed fris en droog. Koudschuim heeft ook een hoog aanpassingsvermogen en biedt goede ondersteuning, wat zorgt voor drukverlichting en een comfortabele slaapomgeving.

 

Traagschuim topper

Een traagschuim topper, ook wel bekend als memory foam topper, vormt zich naar de contouren van je lichaam wanneer het wordt verwarmd door je lichaamswarmte. Dit zorgt voor een op maat gemaakte ondersteuning en drukverlichting, waardoor het ideaal is voor mensen met gewrichts- of rugklachten. Traagschuim toppers hebben ook de eigenschap om bewegingen te absorberen, waardoor ze geschikt zijn voor stellen met verschillende slaapgewoonten.

 

Latex topper

Een latex topper biedt een natuurlijk en veerkrachtig slaapoppervlak. Het latex materiaal is van nature elastisch en biedt goede ondersteuning aan het lichaam. Het heeft ook uitstekende ventilatie-eigenschappen, waardoor het bed koel en fris blijft. Latex toppers zijn duurzaam en hebben vaak een lange levensduur, waardoor ze een goede investering zijn op de lange termijn.

 

Splittopper

Een splittopper van Matrasconcurrent is een topper die speciaal is ontworpen voor verstelbare bedden met aparte verstelbare hoofd- en voeteneinden. De splittopper heeft een insnijding aan het hoofdeinde, zodat de beide zijden onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Hierdoor kan elke partner zijn eigen slaaphouding kiezen zonder de ander te hinderen. Een splittopper biedt extra comfort en bescherming voor het matras en is ideaal voor stellen met verschillende slaapvoorkeuren.

 

Veren topper

Een veren topper, ook wel bekend als een boxspring topper, is gevuld met pocketveren. Deze topper biedt goede ondersteuning en veerkracht, vergelijkbaar met een traditioneel boxspringbed. De pocketveren zorgen voor een goede ventilatie en bieden een comfortabele slaapomgeving.

https://www.matrasconcurrent.nl/