Molenschot Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga de uitdaging aan in de spannende escape room in Rijssen

Laat jij je ook opsluiten in de spannende escape room in Rijssen? Je kunt je wel laten opsluiten met een groep van 32 personen tegelijk! Ga jij ook de uitdaging aan en sluit jij je samen met je vrienden, familieleden of collega’s pp om zo snel mogelijk weer buiten te staan? Dan is de escape room in Rijssen zeker een goede oplossing voor jou! Er zijn meerdere soorten van de escape room in Rijssen te boeken. Kies bijvoorbeeld voor de foodgroep, de verzet escape room in Rijssen of ga je voor de case die zich in de jaren 50 afspeelt? Kijk samen naar de escape room in Rijssen die het beste bij jullie past en reserveer snel!

 

Soorten

Een van de soorten van de escape room in Rijssen is de ruimte die in de jaren 50 afspeelt. Je bent samen met de groep een team van de recherche van de politie en je moet de zaak oplossen die op zeer mysterieuze wijze is samengesteld. Er zijn namelijk een heel aantal zaken van vermissing heropend en daar zijn veel collega’s ingedoken. Ook is er een undercover agent op gezet, maar die is nu ook ineens spoorloos verdwenen. In het oude ziekenhuis zijn veel linken te leggen met de verdwijningen en dat is ook waar de agent voor het laatste gezien is. Jij gaat samen met het team uitzoeken wat er bij dat ziekenhuis afspeelt.

 

De escape room in Rijssen

De escape room in Rijssen is geschikt voor personen vanaf een leeftijd van veertien jaar, maar daarbij moet er wel een volwassene aanwezig zijn. Bij deze escape room in Rijssen kan je met maximaal 4 personen tegelijk naar binnen, maar je kunt er uiteraard voor kiezen om de grote groep op te splitsen. Je kunt ook een duel aangaan met een ander team, dan heb je een team van maximaal 8 personen. De prijs is twintig euro per persoon en het is een moeilijk niveau.