Molenschot Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

trouwlocatie putten

Hoe mooi is het om te trouwen op een prachtige locatie? Het betreft een betoverende locatie om nooit meer te vergeten. U kunt hier genieten van een uitgebreid feest, een smakelijk diner, overnachting op een schitterend landgoed. Trouwlocatie Putten biedt u en uw dierbaren prachtige momenten die u niet snel zult vergeten. 

 

Het schitterende landgoed van trouwlocatie Putten 

Trouwlocatie Putten is een idyllisch kasteel en biedt een stukje magie en sfeer aan ieder huwelijk. De rijke geschiedenis zorgt ervoor dat u overal geheime plekjes zult ontdekken. Plekken met een verhaal en een rijke historie. Kastelen beschikken over de mooiste tuinen. De tuinen zijn eeuwenoud en hier ziet u veel groene kenmerken terug, waaronder hagen en betoverende hoge bomen. De historische vijvers zijn mede een juweeltje om naar te kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een diner aan een lange tafel buiten in de tuin, zoals u in films ziet. Het draagt bij aan een stukje romantiek. Ook kunnen u en uw gasten in de ruime tuin uitstekend een feest houden of genieten van de warme zonnestralen.

 

Vang de mooiste beelden 

Trouwlocatie Putten ligt in een prachtige omgeving en het kasteel zelf is eveneens betoverend. U kunt hier de mooiste beelden op camera vastleggen. De zalen hebben prachtige hoge ramen met veel lichtinval. Een goede lichtinval is belangrijk voor het maken van de mooiste foto’s. Ook zijn er prachtige kunstwerken en fresco’s om te bewonderen en te combineren op beeld. De trappengangen zorgen voor een sprookjesachtig tafereel. Het groen en de pittoreske laantjes bij het kasteel kunt u daarnaast betrekken bij het maken van foto’s, of om gewoon een fijne wandeling te maken. 

 

Heerlijk eten en overnachten

Neem deel aan een smaakvol diner. Hier kunt u onder andere volop genieten van een uitgebreide lunch, high tea en diner. Door de aanwezige gastvrijheid voelt u zich vrijwel direct thuis. Er worden verse ingrediënten gebruikt en dit proeft u terug in ieder gerecht. Ook houdt de chef rekening met eventuele wensen van u of uw gasten. Overnachtingen behoren tevens tot een van de vele mogelijkheden. De kamers zijn luxueus en zorgen ervoor dat u op een rustige manier na kunt genieten van alle indrukken. De volgende ochtend kunt u op uw gemak uitgebreid ontbijten. 

 

Al met al heeft trouwlocatie Putten alles te bieden wat u van een trouwlocatie mag verwachten. Een beeldschone omgeving, lekker eten en drinken en een voortreffelijke sfeer.