Molenschot Fotografie
Image default
Foto producten

Een veilige vrachtwagen realiseren

Vrachtwagens zijn altijd zeer indrukwekkend wanneer ze aan jouw autoraampje voorbij rijden. De grote wagens maken veel geluid en zijn vaak massaal aanwezig op de maandagochtend, omdat ze dan het weekend weer voorbij is. Echter, soms valt de veiligheid van de wagens wel te betwisten. Als je je namelijk achter een vrachtwagen bevindt, kun je je afvragen of de bestuurder jou wel goed genoeg heeft gezien en niet ineens achteruit rijdt. Om gevaren te voorkomen, is het van groot belang dat bestuurders van grote voertuigen niet in hun zicht beperkt worden. Daarom is nu de vraag: hoe kunnen gevaarlijke verkeerssituaties als gevolg van slecht zicht voorkomen worden?

Het zal niet de eerste keer zijn en ook niet de laatste keer dat een vrachtwagen een ongeluk veroorzaakt door beperkt zicht op de verkeerssituatie vanuit de wagen. Echter, het aantal ongelukken kan drastisch beperkt worden door de geavanceerde achteruitrijcamera vrachtwagen van de specialist Van Zwitserland. Deze camera stelt je in de gelegenheid om de situatie te kunnen bekijken achter de vrachtwagen en aan de zijkanten. Tevens kunnen er extra spiegels aan de zijkanten van de vrachtwagen bevestigd worden voor het optimale zicht rondom het voertuig. Bovendien werkt Van Zwitserland met professionele monitoren en draadloze achteruitrijcamera’s, waardoor de bestuurder haast moeiteloos zich veilig op de weg kan verplaatsen. Onze monteurs bevestigen deze graag voor jou in de vrachtwagen, tractor of ambulance, zodat jij er zeker van bent dat je veilig de weg op kan met een geavanceerd camerasysteem.

Veilig rijden op de weg is essentieel om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen. Wil jij je dus veilig op de weg kunnen bevinden? Dan is het van groot belang om te beschikken over een professionele achteruitrijcamera in jouw voertuig. De experts van Van Zwitserland adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen met installeren.

 

https://www.vanzwitserland.nl/