Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Een hippe draai geven aan het kantoor? Deze must-haves mogen niet ontbreken!

Een hippe draai geven aan het kantoor? Deze must-haves mogen niet ontbreken!

Wij Nederlanders zijn eigenlijk altijd druk. Of dat nou door sociale gelegenheden komt, door je hobby’s, door werk of door persoonlijke ontwikkeling. Tussen alle drukte door is het ook zeker belangrijk om genoeg plezier te maken. Niet alleen in je vrije tijd, maar ook tijdens het werken. En juist dat laatste is zo belangrijk, want het is bewezen dat mensen die plezier hebben op hun werk productiever, positiever, gelukkiger en efficiënter zijn. Op de lange termijn heeft dat voor zowel de werkgever en de werknemer voordelen. In dit blog hebben we een aantal must-haves voor je op een rijtje gezet waarmee jij zorgt voor meer plezier op de werkvloer!

 

Tafelvoetbal

Staat er een lange brainstorm sessie op het programma vanmiddag en kunnen jij en je collega’s wel even een beetje afleiding gebruiken? Dan is een potje voetbal natuurlijk ideaal! Om het wat gemakkelijker te maken kun je een tafelvoetbaltafel in het kantoor plaatsen. Zo kun je één tegen één spelen, maar ook in teams! Hang bijvoorbeeld een competitie board op om voor wat extra competitie te zorgen! Een tafelvoetbaltafel shop je gemakkelijk via de website van Kato!

 

Tafeltennis

Tijdens een lange werkdag is het soms goed om een beetje te bewegen. Een potje tafeltennis biedt dan dé perfecte uitkomst om toch even in beweging te komen! Door je hoofd even van het werk af te zetten zul je na de tijd juist makkelijker verder komen. Daarnaast zal een potje tafeltennis ook de onderlinge band tussen collega’s verbeteren en is het natuurlijk hartstikke leuk om te doen!

 

Fun pong

We kennen allemaal ongetwijfeld het wel bekende beer pong. Nou is die versie meer weggelegd voor de vrijmibo. Wij hebben echter een alternatief dat je met collega’s kunt spelen gedurende de werkdag om even je aandacht te verzetten, namelijk: fun pong! Net als bij beer pong probeer je een tafeltennisballetje in de bekers van je tegenstander(s) te gooien!

https://www.katokantoorinrichting.nl/