Molenschot Fotografie
Image default
Dienstverlening

De glazenwasser uit Ede zorgt voor blinkende ramen

Voor de meeste bedrijven is het niet meer dan vanzelfsprekend om een schoonmaakbedrijf in te huren voor de dagelijkse schoonmaak. Vanuit hygiënisch oogpunt is dit noodzakelijk, maar ook is een schoon en opgeruimd kantoor een uitstekend visitekaartje voor uw klanten. De buitenkant van uw bedrijf verdient net zoveel aandacht. Schone ramen dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Vaak kunt u zelf niet overal even goed bij. U beschikt niet over de juiste materialen en hardnekkig vuil blijkt lastig te verwijderen. Schakel daarom een expert in, zoals de glazenwasser in Ede, om uw ramen schoon te maken.

 

Veiligheid staat voorop bij de glazenwasser in Ede

De glazenwasser is gewend om op grote hoogte te werken. Veiligheid staat hierbij voorop en daarom zal de glazenwasser uw pand eerst inspecteren en daarna met u besluiten welke wijze van schoonmaken het meest geschikt is. Daar waar het nog veilig is en de ramen goed bereikt kunnen worden zet de Edese glazenwasser een ladder in. Bij een hoogte tot 15 meter wordt telescopische glasbewassing ingezet. Uw ramen worden op hoogte gereinigd met een telescoopsteel die uitgeschoven kan worden. Met het gedemineraliseerde water dat door de steel gepompt wordt, worden uw ramen streeploos gereinigd. Ook is de glazenwasser uit Ede gespecialiseerd in het werken met een telescopische autohoogwerker waardoor nog grotere hoogtes bereikt kunnen worden.

 

VCA-certificaat

Kies voor een VCA-gecertificeerd glazenwassersbedrijf. Bij deze bedrijven staat niet alleen veiligheid hoog in het vaandel, maar ook gezond en milieuvriendelijk werken zijn speerpunten van het bedrijf. De afkorting staat voor ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist aannemers’. Hiermee laat de glazenwasser uit Ede zien, dat de veiligheid en de gezondheid van het personeel voorop staat. Ook risicovol materieel wordt jaarlijks gekeurd. De glazenwassers uit Ede zijn zich door deze certificering meer bewust van de veiligheidsrisico’s en handelen hier ook naar. Zo bent u niet alleen zeker van schone ramen, maar ook van een veilige glazenbewassing.