Molenschot Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Sr. Sales Manager WEU

Bij Nu Skin Enterprise Group streven we ernaar een kracht te worden die de mensheid over de hele wereld ten goede komt. We bereiken dit doel door het creëren en verkopen van uitstekende antiverouderingsproducten voor persoonlijke verzorging en voedingssupplementen, door overvloedige directe verkoopmogelijkheden te bieden en door onafhankelijke distributeurs, aandeelhouders, consumenten en werknemers te ondersteunen op manieren die de kwaliteit van leven verbeteren. We zorgen voor een positieve werkomgeving waarin iedereen zijn potentieel kan realiseren. Wij zijn een dynamisch internationaal bedrijf waarvan de medewerkers verschillende culturen en nationaliteiten vertegenwoordigen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als senior salesmanager ben je verantwoordelijk voor administratieve ondersteuning en productiviteit in West-Europa, waaronder: Frankrijk, Benelux, Zwitserland, Spanje, Italië en Portugal. Je rapporteert rechtstreeks aan de verkoop- en marketingdirecteur West-Europa en werkt nauw samen met de teams van de klantmanager (8) en de vertegenwoordiger van de distributeurondersteuning (3).

1) Breid het netwerk van onafhankelijke distributeurs in uw markt uit en verhoog de totale omzet op de volgende manieren:

 • Neem deel aan regelmatige productiviteitsdiscussies met uw belangrijkste klanten
 • Regelmatige benchmarktests, markt- / SWOT-analyse om aan te passen aan onze tools / ondersteuning.
 • Beoordeel prestaties uit het verleden en stel doelen;
 • Samenwerkingsrelaties en relaties aangaan met distributeurs;

Ontwikkel jaarlijkse businessplannen om onze doelen in deze markten te bereiken, bepaal strategieën en definieer de tools die hiervoor nodig zijn

2) Een team van accountmanagers opzetten en beheren om het succes van de afdeling te verzekeren: teamleden begeleiden, begeleiden en opleiden om kwaliteitsdiensten te verlenen aan alle uitgevers met wie ze samenwerken. Versterk de teamstructuur om aan de marktvraag te voldoen.

3) Werk samen met lokale marketingmanagers om ervoor te zorgen dat we de juiste ondersteuning en communicatie met onze dealers bieden

4) Vertegenwoordig het bedrijf door regelmatig deel te nemen aan internationale conferenties, digitale evenementen of webinars. Zorg voor bedrijfsintroductie en / of training.

5) Nu Skin vertegenwoordigen om deel te nemen aan de plaatselijke vereniging voor directe verkoop

6) Zorgen voor naleving van lokale wetten met betrekking tot verkoopcompensatieplannen, de belastingstatus van de distributeur en productverpakkingsproducten in elke markt

Jouw profiel

 • Klantbeheer of klantenservice van minimaal 3-4 jaar oud
 • Minimaal 2 jaar als salesmanager of gelijkwaardig
 • Personeelsmanagement 2-3 jaar oud (begeleiding, begeleiding, managementconflict, etc.)
 • Vaardig in het Frans en Engels. Elke andere taal wordt als een pluspunt beschouwd.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie- en relatievaardigheden
 • Analytisch denken
 • Goed in het laten zien aan het publiek
 • Presteer goed onder druk en neem verantwoordelijkheid voor je daden
 • Demonstreer organisatorische en leiderschapsvaardigheden: resultaatgericht, probleemoplossend mentaliteit, gemotiveerd, in staat om meerdere taken uit te voeren en het goede voorbeeld te geven
 • Heb een gepassioneerde persoonlijkheid en onderhoud een positieve werkomgeving
 • Ben je bereid om naar het buitenland te reizen (gemiddeld eens in de 6 weken)

Ons aanbod

In een continu groeiend en dynamisch bedrijf is dit een uitdagende kans: je werkt in de buurt van het bedrijf, maakt contact met de internationale gemeenschap en neemt contact op met andere Nu Skin-afdelingen. Je draagt ​​bij aan de ontwikkeling van een succesvol verkoopteam.

https://www.vindazo.be/vacatures/manager-customer-service.html