Molenschot Fotografie
Image default
Product fotografie

Salarisservice voor ondernemers

Salarisadministratie is een taak die zorgvuldig aangepakt moet worden. Het vereist tijd, energie en uitermate veel aandacht. Hiaten in de salarisadministratie of fouten bij de uitbetaling van het loon mogen niet voorkomen en moeten te allen tijde voorkomen worden. Echter, als ondernemer heb je affiniteit met ondernemen en ben je misschien nog wel onbekend met salarisadministratie. Het mag daarom niet onderschat worden en vergt hoogstwaarschijnlijk veel meer tijd dan gedacht. Om deze ondernemer te ontlasten en meer te laten ondernemen, heeft CBBS zich gespecialiseerd in het onderhouden van de salarisadministratie. Wij zitten er boven op en weten precies hoe salarisadministratie in zijn werk gaat. Laat je loonadministratie uitbesteden door het aan ons over te laten.

De salarisadministratie gaat via onze eigen salarissoftware, die gebruiksvriendelijk is en eenmalig geïnstalleerd moet worden. Het salarissoftwareprogramma Proflon is door ons ontwikkeld, dus wij garanderen je dat het van excellente kwaliteit is en gebaseerd op uitstekende kennis op het gebied van salarisadministratie. Proflon is met name geschikt voor kleine bedrijven en is daarom ook al te gebruiken vanaf één werknemer. Ter aanvulling op de salarissoftware kunt u HRM Dashboard koppelen. Op die manier kun jij een overzichtelijk beeld krijgen van personeelsgegevens en deze zorgvuldig bijhouden. Vanaf tien werknemers kun je dit eenvoudige en voordelige dashboard gebruiken.

Zie jij als startende ondernemer ook al leeuwen en beren op de weg wanneer je aan de loonadministratie moet beginnen? Weet jij niet goed hoe je een duidelijk overzicht kan creëren van personeelsgegevens? Besteed dan de salarisadministratie uit aan CBBS. Wij kennen de kneepjes van het vak en kunnen uitstekende salarisservice bieden. Binnen de kortste keren heb jij je salarisadministratie op orde en kun je op een overzichtelijke manier deze administratie bijhouden. Wacht dus niet langer en laat ons je helpen en adviseren met de administratie.

https://www.cbbs.nl/