Molenschot Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

Bedrijfsfotografie Zwolle

 

Op een regenachtige vrijdag morgen reed de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie naar Zwolle voor een aantal profielfoto’s van de medewerkers van Makelaarskantoor Van Vilsteren aan de Eekwal. Nu komt het vaker voor dat er profielfoto’s op lokatie worden gemaakt, maar deze opdracht was bijzonder. De fotosessie was aangeboden door een andere zakelijke opdrachtgever van Fotograaf Zwolle . Voor deze relatie hadden we diverse illustratieve foto’s gemaakt in de fotostudio ten behoeve van leermethodes voor kleuters. Meer recentelijk hebben we het interieur en exterieur van de woning van deze klant gefotografeerd voor de verkoop. En u voelt hem al aankomen de verkopende makelaar was De Graaf van Vilsteren aan de Eekwal in Zwolle.

 

Eenmaal aangekomen gingen we op zoek naar een neutrale achtergrond, maar we vonden uiteindelijk een aantal reusachtige wandfoto’s met daarop de Peperbus en de Sassenpoort. Deze laatste hebben we uitgekozen als achtergrond voor de 6 portretfoto’s. 

 

De gever had de website van de makelaar bekeken en vond de profielfoto’s die daar op te zien waren absoluut niet in lijn met de professionaliteit en reputatie van het kantoor. Ze was dusdanig tevreden dat ze besloot de diensten van haar vaste fotograaf als cadeau aan te bieden. Erg leuk !

 

Het pand van Van Vilsteren kende Fotograaf Zwolle nog van vroeger toen het een anti-kraakpand was. De fotograaf zat toen in een samenwerkingsverband van kunsternaars en een van de schilders was daar toen gevestigd.

 

 

Doel van het samenwerkingsverband was de fotografie als kunstvorm te combineren met andere kunstvormen zoals schilderen, beeldhouwen en musiceren. Ook zijn er avonden besteed aan het brainstormen om op een of andere manier tot een gezamelijke en gecombineerde uiting te komen. Dit is nooit gelukt, maar de avonden leverden wel veel inspiratie op en heeft de fotograaf zowaar het kleurenpad op getrokken zoals u in de bovenstaande foto kunt zien.

 

Inmiddels heeft de fotostudio een re-branding exercise ondergaan en bedient het voornamelijk de zakelijke markt met specialisaties als reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, bedrijfs- en redactionele fotografie.

 

https://www.studiovhf.com/fotograaf-zwolle