Molenschot Fotografie
Image default
Zakelijk

Eindhoven vergaderlocatie

In Eindhoven een vergaderlocatie vinden? Dan kom je toch automatisch uit bij De Ruwenberg, op steenworp afstand gelegen van Eindhoven en Den Bosch, middenin de prachtige natuur van Sint Michielsgestel. Je parkeert er de auto nog gratis voor de deur en de vergaderlocatie is prima te bereiken en ligt in de nabijheid van de bekende uitvalswegen.

Geschikt voor vergaderingen met twee mensen, maar ook voor 450 mensen die vergaderen

In Eindhoven een vergaderlocatie zoeken die plek biedt aan zeker wel 450 mensen maar die ook prima geschikt is voor een overleg met twee mensen? Het is mogelijk bij De Ruwenberg, dat behalve over tal van vergader- en conferentiezalen over liefst 196 kamers beschikt. Alle ruimtes zijn buitengewoon modern ingericht en bieden perfecte omstandigheden om perfect te kunnen vergaderen. Nog iets bijzonders is dat je een vergaderruimte kunt huren voor acht uur, maar even gemakkelijk voor 32 uur. Zo kun je een vergadering prima combineren met een hotelovernachting, waarbij je ook prima gebruik kunt maken van de faciliteiten die De Ruwenberg te bieden heeft in de vorm van een indoor zwembad, wellness voorzieningen en sauna’s. Uiteraard is er snelle wifi en heb je ook op de kamers gratis internet.

Kies voor een van de aantrekkelijke vergaderarrangementen

De Ruwenberg biedt tal van verschillende vergaderarrangementen aan. Kies je voor een arrangement, dan ben je verzekerd van een prima zaal, kun je in de lounge onbeperkt koffie en thee gebruiken en is er bovendien handfruit voorradig voor wat nieuwe energie. Uiteraard kun je een beamer met scherm en flipovers gebruiken en is de wifi zoals gezegd snel. De prijzen? Dat is afhankelijk van het aantal mensen dat komt vergaderen en hoe lang je wenst te vergaderen. In elk geval wordt altijd een prijs op maat gemaakt, een prijs die bovendien altijd verrassend scherp is.