Molenschot Fotografie
Image default
Horeca

Een horecascherm voor een veilige eetomgeving voor je gasten

Alle restauranteigenaren hebben er al mee te maken gehad. De regels rondom corona en hoe je een veilige omgeving creëert voor je gasten. Want zodra alles weer open mag, wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Ga ja pas daarna op zoek naar mogelijkheden om veilig open te kunnen, dan ben je helaas al te laat. Dus zorg op tijd dat je onderneming klaar is om meteen open te kunnen zodra de regels het toelaten. Maar hoe creëer je een veilige omgeving voor je gasten? Een horecascherm kan hier de oplossing voor zijn.

Wat is een horecascherm

Een horecascherm is niet meer en niet minder dan een scherm of afscheiding dat je tussen de tafels van je restaurant plaatst. Deze afscheiding kan uit verschillende materialen bestaan. Van stevige metalen schermen tot goedkopere schermen van karton. Omdat we er van uit gaan (en hopen natuurlijk) dat de maatregelen niet nog jaren gaan duren, raden wij aan om te kiezen voor schermen van karton. Deze zijn niet alleen goedkoper, maar ook makkelijk te verplaatsen. Ga je voor een andere indeling van je restaurant? De schermen kan je gemakkelijk optillen en ergens anders neerzetten.

 

Voordelen van een horecascherm

Vanuit de overheid ben je verplicht om maatregelen te treffen zodat je gasten op een veilige manier van het eten kunnen genieten. Je kan de tafels ver uit elkaar schuiven en proberen zo veel mogelijk afstand te houden. Een horecascherm zal het gevoel van veiligheid ook vergroten. Dit zullen klanten waarderen en ze zullen eerder voor jouw restaurant kiezen dan dat van de buren dat geen gebruik maakt van een restaurantscherm. Een horecascherm van karton is al voldoende. Deze is stevig genoeg voor binnen en zal niet snel omvallen. Het scherm zelf is van helder kunststof of plexiglas. Op deze manier geeft het geen benauwend gevoel en kunnen je gasten alles om hen heen zien.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/