Een extra toevoeging aan je feest met Propfun

Molenschotfotografie

Wanneer je een feest geeft mag dit eigenlijk niet worden gedaan zonder gebruik te maken van Propfun. Je hebt vast wel eens gehoord van een photo booth. Deze worden vaak geplaatst op evenementen, maar vind je ook in het gemeentehuis wanneer je voor ene paspoort of een ID-kaart een pasfoto moet laten maken. Maar de photo booth van Propfun is niet bedoelt om een saaie foto te maken waar je niet op mag lachen, maar is juist bedoelt om te zorgen voor wat extra gezelligheid en aankleding van een feest. Uit ervaring is gebleken dat het veel effect heeft op de sfeer van een feest. Je kunt namelijk mensen bij elkaar brengen en hen hun eigen gang laten gaan op het feest wanneer je een photo booth plaatst. Mensen nemen zelf plaats in het hokje en gaan aan de slag met het maken van de meest uiteenlopende foto’s.

Makkelijk

Bij Propfun wordt er een aantal zaken geleverd. Je kunt niet alleen maar de photo booth zelf huren, maar hierbij worden zowel digitale als fysieke accessoires geleverd, waar je de foto nog een stuk leuker mee kunt maken. Denk aan hoedjes, snorren op stokjes, grote hartjes et cetera. Hiermee kan je de foto’s nog leuker maken en dat is natuurlijk de bedoeling wanneer je op een feest of een evenement bent. Daarnaast is het opbouwen van de photo booth een heel makkelijke klus. Propfun heeft alles namelijk al voor je geïnstalleerd helemaal naar jouw eigen wens. Je hoeft alleen nog maar het hokje op te halen bij een van de punten waar zij gevestigd zitten.

Herinneringen

Wanneer je op locatie aankomt met de photo booth, dan is het enige wat je hoeft te doen is een stekker in het stopcontact te stoppen en je kunt gemakkelijk aan de slag. Heb jij ook zo’n zin om een extra element toe te voegen aan je feest of evenement en weet je niet wat leuk is, dan is een photo booth een heel originele manier om hier invulling aan te geven. Maak je gasten blij en laat hen zichzelf vermaken door foto’s te maken en herinneringen vast te leggen. Lees meer over Propfun